Gość Weronika Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam , chcialam prosic o przetlumaczenie wyniku , Wycinek z uda/ wym.2-0,6-1,5cm ,na przekroju w tkanke podskornej nieregularne bialo-szarawe ognisko sr.0.6mm Rozpoznanie , In excisione examinata cutis- infiltratio inflammatoria chronica partim suppurativa cum granulatione inflammatoria et resorptiva cutis et cum fibrosae Bardzo prosze o tłumaczenie i dziekuje ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 W przebadanym wycinku skóry - naciek zapalny przewlekły częściowo ropowiczy z ziarninowaniem zapalnym i wchłanianiem skóry i z włóknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Weronika Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Bardzo dziekuje , patrze na tłumaczenie ,,i musze powiedziec ze nie potrafie tego poukładac ,, /Nie jestem lekarzem a zwykłym szarym czlowieczkiem ,,,/ Myslałam ze to zwykły stan zapalny , Mógłby sie pan wypowiedziec czy to cos powazniejszego ,i czy moze sie powtórzyc / Byłłabym wdzieczna ,wiem ze chce wiedziec rzeczy na których sie nie znam ,,ale bardzo bym chciała wiedziec . /dla mnie włóknienie to tylko z płucami sie kojarzy ? o wchłanianiu skóry nigdy nie słyszalam ? a ziarniniowanie zapalne zle mi sie kojarzy ?/ dziekuje nawet i samo tłumaczenie to dla mnie bardzo duzo ,, pozdrawiam i zycze zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nem Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam, Bardzo proszę o pomoc.... wynik badania histopatologicznego po ewakuacji ciąży jajowodowej - opis: m.c. Co to oznacza..???? Dziękuję z góry, to dla mnie naprawdę ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi