Gość Jan Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Jestem 3 dni po zabiegu nacięcia grzbietowego napletka i nacięcia wędzidełka i mam pewne obawy czy nie doszlo do jakies infekcji.Wszystko jest w porzadku penis juz nie boli ani nie krwawi , ale niepokoi mnie zasinienie na żołędzi i nie iwem co mam zrobic czy to normalne po zabiegu czy nie.Napletek mam caly czas zsuniety i owiniety gazą,da sie go odprowadzic na zołądz bez problemu, myje i zmieniam opatrunki co dziennie zgodnie z zaleceniami lekarza. Proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 To bardzo krótki okres pooperacyjny. Takie objawy jak Pan przedstawia są typowe po takim zabiegu i w tak krótkim okresie po nim. Proszę udać się na kontrolną wizytę do urologa według zaleceń i ściśle przestrzegać zaleceń pooperacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Po ilu dniach od zabiegu powiniem udac sie do kontroli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Najlepiej między 7 a 10tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ktosiek Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Siniak jest od strzykawy ze znieczuleniem *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi