Gość basia Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Od jakiegoś czasu mam guzka na tylnej części podniebienia,2cm nad migdałem, jest twardy, nie bolesny, nie przesuwa się ,ma ok 1,5cm, wygląda i jest w dotyku jak jakaś kość.Po drugiej stronie w tym samym miejscu są tylko jakieś drobne ziarenka a po tej ten guzek.Czy to jakaś typowa zmiana w tym miejscu , czy muszę iść z tym do lekarza jeżeli w ogóle mi to nie przeszkadza, czy lepiej to zbadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Radzę najlepiej w tej sprawie skonsultować się z laryngologiem. Mnie trudno okręslić bez badania. W tej okolicy nie powinno być żadnego guza. Taki guz wymaga dalszej diagnostyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Henio Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 hej mam podobne objawy co Ty. Daj znać co to było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 mam podobny problem poniewaz tez mam guza na podniebieniu i boje sie ze to moze byc rak i nie ide z tym problemem do lekarza by nie uslyszec tego najgorszego** .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kama Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 witam , mam guza na podniebieniu od 13 lat , męczy on mnie psychicznie , jak tylko coś mnie zaboli w okolicy buzi , glowy tylko jedna myśl przychodzi mi do głowy.Zrobił mi się on jak jż wspomniałam 13 lat temu będąc w ciąży i tak sobie jest rosnąc bardzo powoli , minimalnie się przemieszcza , jest dosyć twady i wcale nie przeszkadza.Wczorajzrobiłam biopsję i czekam na wynik, którego się bardzo boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 wycięto mi guzek na podniebieniu i chcę się dowiedzieć czy istnieje prawdopodobieństwo iż po zbadaniu wycinka okaże się że jest złośliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi