Gość sławek Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Moje objawy to*świąd,swędzenie całego ciała czasem krwawienie z odbytu.moje spostrzeżenia*częste oddawanie gazów,wzdęcia,nerwowość,zmiana nastrojów. miałem zabieg tj.szczelina odbytu, miałem robione badanie kału na pasożyty wynik ten to*włosogłówka w tej chwili ponowne badanie kału wyklucza pasożyta tego typu.proszę o pomoc co dalej z moim problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Trzeba znaleźć powód okresowaego krwawienia z odbytu. Jeśli szczelina odbytu jest zagojona zastanowić się nad wykonaniem kolonoskopii. Skonsultować się jeszcze z gastroenterologiem. Ze świądem całego ciała skonsultować się zaś z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi