Gość Marcin Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam. Mam wstydliwy problem, na moim żołędziu pojawiły się białe wybroczyny, nie są to krostki ani plamy o czym czytałem w innych postach. Wygląda to jak maleńkie kanaliki wydrążone pod skórą przez jakiegoś pasożyta. Nie są grube, przypominają grubością nić do szycia. Są dwa obszary na których występuje to *coś*, wielkością przypomina 1gr. Oraz dwa podobne ogniska na napletku. Kanaliki te przypominają siateczke, przecinają się i krzyżują. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Trudno mi określić co się dzieje bez badania. Radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Być może to po prostu zaczopowane gruczoły łojowe czyli prosaki. Myślę, że raczej to nic groźnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi