Gość Kasia Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Proszę o przetłumaczenie wyniku patomorfologicznego po wycięciu guzka piersi . dysplasia benigna mammae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nieznajoma Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Wydaje mi się, że jest to dysplazja łagodna piersi,poczytaj sobie na ten temat w internecie.Temat ten jest szeroko opisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam Pana, czy mógłby mi Pan dokładnie przetłumaczyć co oznacza DYSPLASIA BENIGNA MAMMAE. Z góry dziękuję. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irenka Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam! Odebrałam wynik biopsji mammotomicznej: rozpoznanie B12616 - z piersi lewej godz. 10.00. Dysplasia benigna mammae. Co to znaczy? Wizytę u lekarza mam dopiero 18 kwietnia. Proszę o informację, niepokoję się. W obu piersiach mam poza tym bardzo liczne torbiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 potrzebuję przetłumaczyć dysplasticus benignus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi