Gość ARTUR Z GORZOWA Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jak ma sie penisa o dlugosci 14 centymetry to do jakiej dlugosci i grubosci mozna go wydluzyc i jaki to koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Penis w spoczynku mozna wydłuzyć o 2-3 cm. W wzwodzie można na tym zyskać niewiele 0,5-1 cm. Na obwodzie też z centymetr, ale to już całkiem inny zabieg niż wydłużanie.Koszt około 2-4 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Z tego, co udało mi się dowiedzieć na ten temat to wydłużenie prącia można uzyskać nawet o 3cm. Koszt zabiegu to minimum 1000 Euro. Jednak trzeba wziąść również pod uwagę możliwe skutki uboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziom Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 mam 3 cm w spoczynku chce miec wiekszego... co mam robic?? operacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mark Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 W obwodzie można powiększyć penisa o 3-7 cm, zabieg polega na przeszczepie tkanki tłuszczowej przez co penis staje się grubszy,ale też bardziej miękki. Ostatnio wyczytałem to przez przypadek* . A co do powiększania długości, zmienia się ona 1,5-3cm w spoczynku i do 1,5 cm we wzwodzie. Koszt nie jest mi znany, jednakże na pewno kilka tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Około 5-6 tysięcy zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi