Gość Urszula Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam serdecznie Moja 11 letnia corka skarzy sie na bol brzucha pod pepkiem i jest lekka opuchlizna w kolo pepka na szerokosc 5 cm.Kal jast normalny ale jest w nim sluz dosc obfity.Corka jest z blizniat ,porod nastapil w 34 tygodniu ,dzieci mialy podejzenie martwicze zapalenie jelit. Dostawaly nutramigen do 8 mies.zycia .Bol nasila sie przy wysilku na lekcji wf .Prosze mi powiedziec co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Trudno mi określić co się dzieje bez badania. Taki opis dolegliwości i występowanie ich może sugerować przepuklinę pępkową lub okołopępkową. Radzę w tej sprawie skonsultować się najlepiej z chirurgiem dziecięcym . On po badaniu wytłumaczy czym mogą być spowodowane dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi