Gość lucyna Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jestem po biopsi cienkoigłowej na wyniku jest napisane pierś lewa godz 6 ruchomy guzek w usg niecharakterystyczny . Mikro erytrocyty pasma koloidu oraz pojedyńcze skupiska komórek nabłonkowych .komórek atypowych nie naleziono obraz cytologiczny odpowiada zmianie łagodnej.proszę odpowiedzieć na moje pytanie czy to coś grożnego za 2 tygodnie mam tego guzka wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Urszula Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 sama nazwa odpowiada zmianie łagodnej daje ci znak że nie musisz sie martwic ale jak juz bedziesz po zabiegu czesto sie badaj tak mysle ja mam raka piersi i na biopsji zaraz miałam napisane złośliwy pozdrawiam i życze duzo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi