Gość Mateusz Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam Mam pytanie 19 stycznia mialem zabieg wyciecia zatoki wlosowej wszystko poszło dobrze szwy mialem sciągniete 8dni pozniej i chciałem sie zapytac czy po takim okresie mozna już pić alkohol czy jeszcze lepiej nie ? W sumie chodzi mi o jedno razową impreze ale nie jestem pewien czy moge sobie pozwolić na wypicie alkoholu czy nie? Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Jeśli nie zażywa Pan żadnych leków nie ma co do tego żadnych przeciwwskazań. Można pić alkohol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Dziekuje bardzo za pomoc :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi