Gość Piotr Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam. Od jakiegoś czasu mam obrzęknięty odbyt cały dookoła. taki jakby guz pod skórą idący od kości ogonowej na oba pośladki wzdłuż odbytu po obu stronach. Nie boli to, anie nie mam problemu z wypróżnianiem się. Czasem tylko swędzi. Kiedy zacznę drapać to wtedy jakiś śluz z tych obrzęków się wydostaje (bezbarwny). Nie mam w kale owsików, żadnej krwi. Co to może być? Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Być może to żylaki odbytu w stanie zapalnym. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Mnie trudno ocenić co to może być po samych objawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi