Gość urszula Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam od kilku miesiecy odczuwalam kujacy, przenikliwy bol piersi. Sprawdzilam czy nie mam jakiegos guzka, nie mialam. Za to mialam wrazenie ze ta piers byla cieplejsza niz druga, szybko sobie wytlumaczylam, ze to pewnie sugestja. Po tym przestalam kontrolowac piers. Niestety wczoraj poczas mycia wyczulam goz wielkosci malej sliwki. Przy dotyku boli. Strasznie sie wystraszylam, poniewaz moje obie babcie umarly na raka (jedna w wieku 28 lat) jak rowniez moj ojciec kila lat temu. Ja mam teraz 34 lata. Prosze o odpowiedz. Z gory serdecznie dziekuje U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K.K. Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Idź jak najszybciej do lekarza, wykonaj usg lub mammografię. Żadna osoba na podstawie tego co napisałaś nic innego Ci nie podpowie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi