Gość Anka Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Czy drobinki nadżerek w odbytnicy i esicy są grożne ?? jakie mogą byc powikłania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nadżerka może przejśc w owrzodzenie i podkrwawiać, mogą wystąpić bóle brzucha, biegunka. Najlepiej jest podleczyć nadżerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 lekarz powiedział ze to rozproszone nadżerki...biore lek Duspatalin czy on wyleczy nadżerke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Duspatalin stosuje się w leczeniu zaburzeń czynnościowych jelita grubego. Nadżerka jest obrazem stanu zapalnego. Na nadżerki stosuje się leki przeciwzapalne typu mesalazyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrzalka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 mam nadrzerke jakie sa dobre leki na jej wyleczenie mam 2 srtan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tak jak pisałem wyżej. Najlepsza jest mesalazyna. Jeśli nadżerka jest w odbytnicy najlepiej stosować mesalazynę w formie czopów. Lek ten oczywiście dostępny jest na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi