Gość Matylda Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam mam 34 lata od 15lat po porodzie dzieci byla to ciąża blizniacza rodzona siłami natury ma b.duże hemoroidy i na lewym posladku dużą gule w kolorze sino fioletowym lekarz stwierdził przeszczep sluzówki i kazał obserwować czy zmienia kolor przy miesiączce, nie jest to bardzo uciążliwe lecz przy oddawaniu stolca przy zatwardzeniu to wychodzi wszystko hemotoidy i powiększa się ta gula że niestety muszę pośladki trzymac bo boli i mam uczucie jagby całe jelita wychodziły na zewnątrz proszę o odpowieć i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jeśli chodzi o to czy guzek w okolicy ujścia odbytu zmienia swój rozmiar oraz staje się bolesny w czasie miesiączki może być sposobem różnicowania czy to żylak czy też endometrioza czyli wszczep śluzówki macicy w okolicy ujścia odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 ja na hemoroidy stosowałem lek Anurex, który bardzo mi pomógł. W tej chwili od pół roku nie pojawiły mi się żadne hemoroidy, wiec jestem bardzo zadowolony. gdyby ktoś potrzebował leku to tutaj jest strona producenta http://pl.anurexworld.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzes Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam. Od paru dni mam guzka w kolorze sino wiśniowym*/ Jest on trochę bolesny i wyczuwalny. Jest wielkości pestki wiśni. Dziekuje janie za stronę z producentem maści. Na pewno tam zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Maści te działają objawowo, nie likwidują przyczyny. Najlepiej udać się do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi