Gość jacek 27 lat Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam mam guzka na nodze o srednicy 0,5 cm (twardy, praktycznie nie wypukły,ciemno brązowy)) mam go juz gdzie od 10 lat. czy to moze być cos groźnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Należy pokazać zmianę dermatologowi. Ważne jest czy guzek jest jednolity, równomiernie zabarwiony, bez otoczki itd. Bez przyjrzenia się zmianie trudno powiedzieć co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości guzek najlepiej usunąć chirugicznie i nastepowo poddac badaniu histopatologicznemu. Wynik wtedy będzie 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek 27 lat Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 guzek po zewnątrz jest ciemno brązowy a w środku jasno brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Raczej trzeba go usunąć i poddac badaniu histopatologicznemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edzia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 na nodze pojawił mi się guzek jasno brązowy środek w kolorze skóry ok. 4 min. nie boli i nie swędzi. jak ścisnę dwoma palcami czuję zgrubienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andzia Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Mam to samo ale teraz zrobiło mi się na drugiej nodze tylko jeszcze malutkie. Najpierw była krostka:( a teraz brązowa twarda kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi