Gość Anna Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam. Miesiąc temu urodziłam córeczke zdrowa 4 kilo, niestety położna musiała mnie naciąć.Przez pierwsze 2 tygodnie po porodzie niemiałam żadnych problemów z stolcem , ale od tygodnia podczas oddawania stolca czuje ból taki jakby mi tam miało wszystko popękać. Czym to może być spowodowane i jak można koić taki ból? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Trudno mi powiedzieć dokładnie co obecnie się dzieje z odbytem bez badania. Po porodzie przyczyną takich dolegliwości oprócz urazu poporodowego ujścia odbytu mogą być także żylaki odbytu. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. On po badaniu wyjaśni co może być przyczyną tych dolegliwości i jak je leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi