Gość Marta Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Od ok 10 lat mam na głowie guzy! Jest ich około 10. Jeden jest duży a reszta o wiele większe. Co to może być? Powinnam się zgłosić z tym do lekarza? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zapewne to kaszaki, to typowe guzy dla tej okolicy ciała. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Leczenie jest typu zabiegowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wera Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 mam guza na czole od kilku lat ma 1,5 cm boje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Czy Kaszak może być wrośnięty w mózg? Mam kaszakaod dłuższego czasu, mam iść go usunąć ma około 3cm ale boje się nie wiem czy może być on wrośnięty w mózg?Pomożcie *) Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bożenka Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 NależP.Magdo jaknajszybciej usunąć na chirurgi u lekarza w szpitalu. Pozdrawiam nic nie boli. Powodzenia. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 mam guza od 14 lat na czole i czasami tak boli ze nie moge wytrzymac co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi