Gość Mateusz Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam. Mam 13 lat i moje wędzidełko trzyma się żołędzia. Idzie coś z tym zrobić oprócz wizyty u lekarza? I w dodatku boli mnie żołądź, także chciałbym usłyszeć odpowiedź na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 To zapewne zbyt krótkie wędzidełko napletka. Jedynym skutecznym sposobem postępowania jest leczenie operacyjne. Trzeba o tym problemie poinformować rodziców i udać się najlepiej do urologa. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam mam pytanie odnośnie wędzidełka moge normalnie bez bólu ściągać napletek w stanie wzwodu jak i spoczynku ale gdy naciagne je maksymalnie wędzidełko delikatnie ciągnie żołądź do dołu zamieszczam fotke może przesadzam ale wole mieć pewność czy napewno wszystko ok. http://img196.imageshack.us/i/20100204320.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Takich pytań było już bardzo dużo, dlaczego nie czytasz odpowiedzi? Czy przeszkadza to w seksie? jeżeli nie przeszkadza to po co wyszukujesz sobie problemów na siłę? czy coś boli, czy są jakieś dolegliwości? czy tylko to, że jak naciągniesz maksymalnie to się delikatnie przekrzywi? jak sobie sam będziesz wyszukiwał problemy naciągając tu i ówdzie różne elementy ciała i obserwując czy coś się czegoś delikatnie nie ciągnie to zawsze takie problemy znajdziesz... oczywiście, że jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 witam! mojego żołędzia trzymają się dwie cienkie skórki ,gdy zdejmę skórkę. Jedną już odlepiłem ale drugą jest ciężko,proszę o pomoc,czy to tak musi być czy trzeba iść z tym do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi