Gość Magda Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja tez mam pelno tluszczakow na ciele.Nigdy mnie nie bolaly ale teraz mam klopot bo bola mnie pod prawym zebrem.Mysle ze ugniataja mi nerwa.Nie wiem co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Cześć, jak miałem 18 lat wyczułem pierwszego guzka na prawym boku brzucha pod ostatnim żebrem, kuł mnie więc się balem że to rak jak miałem dwadzieścia parę lat skorzystałem z okazji że pracowałem w szpitalu i pochodziłem po chirurgach którzy mnie wyśmiali, jeden powiedział że mi wytnie jak urośnie na 1 cm, więc poszedłem do onkologa, który rozcioł mi skure pgrzebał paluchem i powiedział że nic tam niema, jak wyszedłem z budynku szpitala to pomyślałem że niedługo umrę, całe życie przeleciało mi przed oczami i zastanawiałem się co robić, bawić się, wyszaleć czy szukać pomoc, ale ani na to ani na tamto nie miałem pieniędzy, poszedłem do lekarza ogólnego, który jest neurologiem, i powiedział mi że ten guzek nachodzi na nerw i za to mnie boli i lepiej z tym nic nie robić, potem dopiero Mama mi powiedziała że Tata też to ma, mam też duże tłuszczami q różnych miejscach, tamtego małego pod żebrem już prawie nie czuję, ale od paru dni pod lewą piersią mnie boli ikuje na plecach po drugiej stronie, ja radzie się badać, ale się nie przejmować, sporzywać marihuanę medyczną, ćwiczyć jogę tai chi, słuchać uzdrawiającej muzyki, z zabiegami lepiej uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Choroby skórne galeria zdjęć =>> mojachoroba.pl/zdjecia_chorob/galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi