Gość Krzysztof Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Mam pytanie odnośnie torbieli. W internecie czytałem, że torbiele występują głównie poza jadrem i jest to swego rodzaju "woreczek z płynem", który trzyma się na jakiejś "niteczce". Czy torbiele mogą występować na powierzchni jądra? W postaci np. grudek? Czy może tak jak czytałem występują one poza jądrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Torbiel może występować na jądrze. Jest to poprostu zbiornik wypełniony płynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ale on jest zawsze miękki? czy moze być również twardy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andre Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 no ja równierz ponawiam pytanie czy torbiel bezpośrednio na jądrze może być twarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi