Gość Karina Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Około 3 miesiące temu wykryto u mnie guza tarczycy wielkości 1,5cm. Biopsja wykazała, że *obraz może odpowiadać tumor follicularis*, dlatego decyzja a wycięciu guzka (zabieg za około 2 tygodnie). Ale od miesiąca boli mnie kręgosłup w górnej części pleców. Czy ten ból może być związany z guzem tarczycy? Czy w takim przypadku mogę zrobić RTG kręgosłupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ból kręgosłupa na pewno nie jest związany z patologią tarczycy. Tak można zrobić RTG odcinka szyjnego kręgosłupa celem pogłębienia diagnostyki bólów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karina Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Bardzo dziękuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baczulek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Do Kariny, Mam podobny problem, również guz 1,5 cm i uciążliwe bóle karku. Czekam na termin operacji tarczycy ale martwi mnie ten kręgosołup. Co wykazał rtg. Twojego kręgosłupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi