Gość WOJTEK Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mam problem z usunięciem odcisku , Stosowałem już ACERIN i HASCERAL , trwa to już od początku grudnia . Jest to średnicy 2 cm zgrubiała skóra , a w środku znajduje się mała dziura gł. ok 5 mm . Znajduje się na poduszce stopy ok 5 cm pod środkowym palcem. Proszę o poradę i pomoc gdyż sprawia mi to ogromny ból ,jakby dochodziło do jakiegoś nerwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nagniotek sięga zapewne okostnej kości co wywołuje wtedy silne bóle (okostna jest bardzo dobrze unerwiona). Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. On zapewne zaleci leczenie zabiegowe (tylko takie może pomóc w takim zaawansowaniu nagniotka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi