Gość edyta Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ostatnio wyczułam guzka piersi,poszłam do lekarza,miałam zrobioną biopsje.wyszło że to nic złośliwego ale lekarz powiedział,że trzeba go usunąć.zastanawiam się po co.czy po pewnym czasiemoże wyjść coś złośliwego?czy może ktoś wie jak to wszystko się odbywa?czy to jest zabie,czy operacja?czy znieczulenie miejscowe czy moze narkoza?i ile tak mniej wiecej lezy sie w szpitalu?a wogole czy moga wyjsc z tego jakies powiklania albo komplikacje? bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zdecydowanie lepiej jest usunąć guzek, ponieważ może się on powiększyć lub zezłoścliwieć. Czy będzie to zabieg czy operacja zależy od rozmiaru guzka i jego lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zabieg i operacja to to samo. Po łacinie zabieg znaczy operatio :-) To synonimy słowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi