Gość gosiek Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Mam jednego dużego tłuszczaka w pachwinie nie daje żadnych objawów oprócz jego w przeciągu paru miesięcy pojawiły się kolejne na przedramieniu w sumie trzy wielkości głowki zapałki nie dające również żadnych objawów czy w tym przypadku konieczne jest usuniecie ich drogą zabiegu kosmetycznego czy istnieje inna droga pozbycia się tych guzków czy można z tym żyć i nic nie robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Tłuszczaki nie wymagją leczenia, jeśli są małe. Natomiaste te powiększające się lepiej usunąć, zwłaszcza gdy powodują ból i dyskomfort oraz ze wzglęgów kosmetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja będę miał już trzeci raz usuwane.mam na karku ale strasznie mnie głowa boli i mam zawroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi