Gość Jurek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam.Mam pokrzywkę w postaci małych czerwonych kropek.Przyjmuję na to Amertil,lecz chcem wspomóc w jakis sposób leczenie.Czy są sposoby domowego leczenia pokrzywki?Jeśli tak, to jakie?Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jeżeli jest wynikiem uczulenia to mogą pomóc środki bez recepty na alergie skórne albo wapno. Lepiej się zapisać na wizytę do dermatologa, leczenie pokrzywek nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jurek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ej...ale pytałem o domowe sposoby...mam juz Amertil który jest bez recepty a wapno tez pije od czasu do czasu ale nic nie daje to wapno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Do apteki się wybrałeś to i wybierz się do dermatologa. Wizyta jest refundowana, trzeba się tylko umówić. Jeżeli przeciwalergiczne leki bez recepty nie działają to pewnie nie ma to podłoża alergicznego. W ciemno to możesz i latami sobie leczyć tą pokrzywkę bez efektów. Jak chcesz domowe sposoby to zacznij od wcierania różnych substancji, np. krem Nivea, krem do rąk wazelinowy, później olej, na koniec kefir i majonez czy wszystko inne co jest pod ręką *) a nuż coś pomoże... na koniec pozostanie tylko samoopalacz lub jakiś puder aby przykryć wysypkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jurek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Aha...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi