Gość Marcin Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam kiedyś zaobserwowałem że na klatce piersiowej pojawiła mi się mała czarna kropka 1mmx1mm jest znacznie ciemniejsza od innych pieprzyków więc się zaniepokoiłem, a kilka dni temu ta kropka zrobiła się jakby szorstka. Bardzo się boję że to może być czerniak w mojej rodzinie nie występował ale mój ojciec zmarł na raka jak i jego rodzeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Aby upewnić się czy jest to znamię podejrzane o przemiane nowotworową trzeba skonsultować się z dermatologiem, który odpowie na Pana pytanie. Na podstawie opisu nie można tego stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi