Gość Wiola Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam, Ostatnio byłam zmuszona do odbycia badań lekarskich w związku z podjęciem zatrudnienia, ku mojemu zaskoczeniu lekarz - laryngolog zwrócił mi uwagę, że mam pewną wadę, według jego opinii spowodowaną podczas porodu. chodziło mu o kręcz szyi. Mama twierdzi że lekarz w przeszłości rzeczywiście zauważył tę dolegliwość, jednak nie zlecono zadnych ćwiczeń korygujących, badań czy operacji. Nigdy nie odczuwałam bólu, jedynie od zawsze przechylam głowę w prawą stronę. Wspomniany lekarz kazał mi poddać się operacji, twierdzi, że niebawem będę musiała poruszać się o lasce i będę miała niewyobrażalnego garba. mam 23 lata. co Pan o tym sądzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie bez badania. Najlepiej w tej sprawie udać się na badanie do ortopedy. To ortopeda po badaniu powinien zadecydować o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Od dwuch Tgodni mam bule szyi po prawej stronie -od ucha do barku. Piekielnie boli przy skretach glowa-Bul ustepuje jak sie poloze...W poniedzialek udam sie do Lekarza ..Postaram sie dopisac co wyszlo..Petrolog@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi