Gość Mirosław Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Panie doktorze mam pytanie. PO 2 miesiacach leczenia przetoki metoda Hipokratesa wypadla mi kilka dni temu zylka. wszystko bylo w miare ok oprocz tego ze zostal mi taki guzek po wypadnieciu zylki ktory mnie swedzi ale mam nadzieje ze sie to jakos zrosnie. problem pojawil sie dzis bo ponownie zebrala mi sie ropa w ranie po zylce. czy jest to mozliwe zeby do czasu calkowitego wygojenia sie rany zbierala sie ropa????? dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 czy jest to mozliwe zeby do czasu calkowitego wygojenia sie rany zbierala sie ropa????? - trzeba w tej sprawie ponownie udać się na kontrolę do prowadzącego Pana chirurga, po tak długim okresie raczej nie powinna wydobywać się już ropa z miejsca po leczeniu przetoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirosław Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirosław Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Panie doktorze bylem u mojego chirurga i powiedzial ze moze jescze wystepowac niewielka ilosc ropy gdyz mam jescze dziure i kawalek niezrosnietego ciala po nitce. sam nie wiem czy jest to ropa czy nie cos innego bo to jest barwy takiej jasno zoltej i nie smierdzi ale jest bardzo lepkie i geste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi