Gość Asia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Prośba o informację, co oznacza ten opis i czy mam udać się do jakiegoś lekarza w celu dalszej diagnostyki? Dodam, że 3 miesiące temu miałam robioną gastroskopię. Bakterii HP nie mam, wynik gastr. prawidłowy. Jedyne do czego miał zastrzeżenia lekarz to pociemniałe plamy śluzówki żołądka, ale sugerował, że to może być od jakiś leków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Raczej nic tu groźnego z takiego opisu badani endoskopowego nie wynika. Trzeba mieć jednak także na względzie objawy jakie u Pani występują. Być może warto byłoby jeszcze skonsultować się z gastroenterologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi