Gość Andrzej Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam zauważyłem, że od kilku tygodni, po wypróżnieniu i w trakcie potrzeby wypróżnienia się, odczuwam tępy ból od lewej strony odbytu przez pośladek do łydki, a nawet stopy. nie jest to silny ból, raczej coś pomiędzy bólem a dyskomfortem, ale jest to na tyle nieprzyjemne i zauważalne że mnie niepokoi. nie wiem czy to ma jakiś związek, ale raz gdy po wypróżnieniu sprawdzałem wnętrze odbytu, trafiłem na żyłkę, która zaczęła się cofać. następnym razem już jej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 To prawdopodobne hemoroidy (żylaki odbytu). One mogą dawać takie dolegliwości. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. On po badaniu wyjaśni co może się dziać i być przyczyną tychże dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi