Gość wojtek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Miesiac temu zdarzyl mi sie taki przypadek z jadrem ktore zostalowciagniete do srodka nie wiem jak to wlasciwie opisac poprostu jakby bylo tylko jedno po pewnym czasie wrocilo do normy teraz sie to powtorzylo tylko jest wiekszy problem bo cofnely sie oba jak bym ich wcale nie mial co to moze byc prosze o szbka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 To zapewne jest spowodowane nadmierną ruchomością jąder na skutek nadmiernej pracy mięśnia dźwigacza jąder. Jeśli jądra powracają z powrotem do worka mosznowego to wszystko jest w porządku. Jednak jeśliby nie powróciły do worka mosznowego radziłbym w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mam podobny problem jak kolega Wojtek z cofnieciem sie jader tylko ze mnie przy tym boli brzuch co to moze znaczyc cz moze byc to rak?z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie wskazuje to na obecność raka. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z urologiem. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi