Gość Dorota Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dzień dobry, odebrałam wyniki po laparoskopii torbieli jajników. Zanim dotrę do swojego lekarza, chciałabym upewnić się, że nie dolega mi nic groźnego (o endometriozie wiem już co nieco) i dlatego zwracam się z prośbą o przetłumaczenie wyników: 1. endometriosis ovarii dextri* folliculi ovarici primarii praesentes 2. endometriosis ovarii sinistri* fibrosis mucosae oviductus Bardzo serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 1. endometriosis ovarii dextri* folliculi ovarici primarii praesentes endometrioza jajnika prawego pęcherzyk jajnikowy przedstawiający się, pierwotny 2. endometriosis ovarii sinistri* fibrosis mucosae oviductus endometrioza jajnika lewego zwłóknienie śluzówki jajowodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi