Gość mariusz-k Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 mam pytanie poczytalem tu troszke mam 29 lat owego wodniaka czekam na termin mam nowa prace i teraz tak: jaki czas zajmie doscie do stanu mozliwosci przywrocenia do pracy po operacji -operacja czy tez zabieg wykonywany jest w uspieniu czy tylko w znieczuleniu -co z nadmiarem skory po usonieciu wodniaka bo przeciez sie tak nie skurczy chyba -a i czy blizny beda wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja mialem wodniaka i kolego blizny niemal ze nie widac po czasie powaga a dojdziesz do siebie na 2 lub 3 dzien..skury nie mialem usowanej ale nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam. mam pytanko a podczas Rekonwalescencji odczuwa sie jakis bol w czasie tych 2-3 tygodni ? ten obrzęg boli ? nie dlugo bede mial ciachanko jajek :( POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi