Gość Iwona Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam, w grudniu 2008 przeszłam laparoskopowe usunięcie pęcherzyka żółciowego. Wszystko było ok - żadnych komplikacji. W lipcu 2009 zaszłam w ciążę. Obecnie jestem w 7 miesiącu i zaczęłam odczuwać mocne bóle z prawej strony pod żebrami. Czy moje dolegliwości mogą mieć jakiś związek z brakiem pęcherzyka, trzustką lub z klamrami. Czy takie bóle zdarzają się ciężarnym po cholecytektomii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Czy moje dolegliwości mogą mieć jakiś związek z brakiem pęcherzyka, trzustką lub z klamrami, Czy takie bóle zdarzają się ciężarnym po cholecytektomii? - nie, raczej to nie ma nic z tym wspólnego - być może ból jest spowodowany np. uciskiem rozwijającego się płodu i łożyska na żołądek, to typowe w czasie ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi