Gość ola Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nabłonki wielokątne dość licZne w moczu ? co to oznacza reszta w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nabłonek ten jest prawidłowy i występuje w moczu, ponieważ ulega złyszczeniu w drogach odprowadzających mocz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 mam dosc liczne nablonki wielokatne i bol w prawym boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziub Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mam dokładnie tak samo.... mi stwierdzono ostre zapalenie nerek i przewodu moczowego */ Dali mi tabletki i NOSPĘ, co pomogło na jakis czas, ale po 2 tyg znów powróciło */ a wyniki się nie polepszyły, a właśnie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi