Gość Małgoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Mam 42 lata , 8 grudnia2009 roku usunięto mi macicę przez powłoki brzuszne. Operacja przebiegła bez komplikacji i powikłań, pozostawiono jajniki. Obecnie czuję się dobrze. Jestem już po wizycie kontrolnej w szpitalu, lekarz stwierdził, że wszystko goi się prawidłowo. Teraz powinnam udać się do swojego ginekologa, aby on prowadził dalsze leczenie. Mam jednak dwa pytania do chirurga: Czy mogę zacząć lekkie ćwiczenia wzmacniające mięśnie brzucha? Czy mogę kąpać się w ciepłej wodzie w wannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Czy mogę zacząć lekkie ćwiczenia wzmacniające mięśnie brzucha? - tak, powoli można takie ćwiczenia wprowadzać, ale o małym obciążeniu, pełne obciążenie dopiero 3 miesiące po zabiegu Czy mogę kąpać się w ciepłej wodzie w wannie? - tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi