Gość Andzia z Tomaszowa Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zabieg laparoskopii pęcherzyka żółciowego miałam 09.07.2008r. Mam dwa pytania: 1) Kiedy mogę skorzystac z solarium?. 2) Po jakim czasie mogę starac sie zajsc w ciąże, bo nie ukrywam, ze staralismy sie z meżem przed zabiegiem i teraz chciałabym jak najszybciej? Dziekuje za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ze solarium możesz skorzystać około miesiąca po usunięciu szwów. Radziłbym jednak przez pierwszy rok ochraniać blizny drobnymi plasterkami, aby blizny nie poprzerastały i nie przebarwiły się. W ciaże najwcześniej można zajść 3 miesiące po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość *** Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Apo jakim czasie można rozpocząc współżycie seksualne po usunieciu woreczka ż. ?? czy wiecej niz m-c? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karola Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 usunięto mi 10 marca naczyniaka jestem już po zdjęciu szwów i blizna się ładnie goi. kiedy mogę iść na solarium. ? bardzo proszę o szybką odpowiedż to bardzo dla mnie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NinuŚ Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A po operacji laproskopowej na woreczek żółciowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Tak samo jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi