Gość Zenek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam ostatnio przez przypadek zauważyłem na włosach pod pachami jakiś pomaranczowo-rudy osad.O higienę dbam więc nie sądze ze to jakis brud.Co to moze byc?Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Trudno określić bez badania. Jeśli ma pan w tym względzie jakieś wątpliwości radzę w tej sprawie udać się do dermatologa. Możliwe, że to jakaś wydzielina gruczołów potowych bez istotnego znaczenia klinicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Mam dokładnie to samo, rudy osad i nie wiem co to jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JA Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 dezodorant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi