Gość Mateusz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam. otóż od pewnego czasu mam na prawej ręce a dokładnie na kostce palca środkowego dużą narośl prawie dwukrotnie większa niż na kostce obok.przy mocniejszym uderzeniu w kostkę powoduje ból.stosuje rożne maści i bylem u lekarza , zrobilem rentgen - nic nie wykazal. ból nie przechodzi. co zrobić? proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Trudno mi określić bez badania co to może być. Jeśli narośl nie związana jest z układem kostno-stawowym radzę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym. Może to tylko brodawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 co Pan określa mianem brodawki? ja sam uważam ze jest to związane z okładem kostno stawowym. bylem u chirurga lecz uznał on ze jest to obicie kostki tylko i przestanie mnie bolec. narazie nie przestaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Skoro tak powiedział chirurg (on to widział dokładnie) niech Pan to miejsce smaruje żelem przeciwbólowym i przeciwzapalnym dostępnym w aptece na receptę przez około tydzień. Jeśli ból nie ustąpi proszę udać się ponownie na kontrolę do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobrze. tak zrobię. Dziękuje bardzo. odezwę się niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi