Gość Piotr Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam, od ponad 2 lat pod skórą na czubku głowy mam wyczuwalnego, niewielkiego twardego guzka. Nie pamiętam, żebym się uderzył w tamtym miejscu, choć taka możliwość nie jest wykluczona. Zastanawiałem się, do jakiego lekarza-specjalisty mam się z tym zgłosić (mam możliwość bezpośredniego udania się do specjalisty, bez skierowania od lekarza pierwszego kontaktu, u którego zresztą byłem już 2 razy i który polecił mi ów problem zignorować). Ponadto, chciałbym wiedzieć, jaką metodą nieinwazyjną możnaby zbadać i stwierdzić, czym dokładnie jest ten guzek. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Wystarczy wizyta u chirurga ogólnego, aby odpowiedzieć na pytanie czym jest ten guzek. Prawdopodobnie jest to kaszak. Najlepszą metodą pozbycia się tego problemu jest zabieg usunięcia zmiany. O wszystkim zadecyduje chirurg po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi