Gość Piotrek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Otóż mój problem polega na tym, że po masturbacji na drugi dzień pojawiła się na penisie wzdłuż niego żyłka, czytałem tutaj wiele tematów i poradzono żel Lioton1000, teraz ta żyłka jest tylko podczas wzwodu prącia, co z tym zrobić?. Dodam, że ta żyłka nie boli, ale podczas wzwodu jest wyczuwalna. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 To normalne. Żyły podczas wzwodu znacznie się powiększają i są wyczuwalne to typowe. Jeśli masz wątpliwości skonsultuj się w tej sprawie z urologiem. Żadnej nieprawidłowości tutaj nie znajduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taki1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Mam podobny problem. Nie sadze żeby to była żyła przez którą płynie krew. Jest raczej twarda i cienka, przypominająca strunę od gitary lub żyłkę wędkarską. Jakieś porady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A czy stosowanie tego żelu nie ma negatywnych skutków, oraz jak go stosować by przyniósł najlepszy efekt działania?. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi