Gość Kasia Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Chciałabym zapytac dlaczego współżycie seksualne sprawia mi ból */ byłam u kilku specjalistów-ginekologów i tylko jeden stwierdził u mnie problemy z pęcherzem moczowym i jak się okazało miał rację, brałam antybiotyki, wynik badania moczu po antybiotykach był dobry, aczkolwiek ból podczas stosunku nadal występuje. suchośc pochwy u mnie nie występuje, przy każdym zbliżeniu jestem wystarczająco nawilżona... Panie doktorze czy mógłby Pan mniej więcej co może byc przyczyna bólu?! Podkreślam iż mój partner jest dośc okazały, aczkolwiek współżyjemy od ponad roku i dopiero bóle pojawiły się z pół roku temu i żaden lekarz nie jest w stanie zdiagnozowac problemu a ja mam już dośc lekarzy i wydawania recept na leki, które nie pomagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Trudno mi w tej sprawie pomóc. To portal chirurgiczny, gdzie zajmujemy się problematyką z tym związaną. Dyspareunią czyli odczuwaniem bólu w czasie współżycia zajmują się ginekolodzy. Proszę wśród nich szukać pomocy. Można także z tym problemem ewentualnie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaja Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Spróbuj w doope może będzie bezboleśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi