Gość Ilona Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Od ponad miesiąca na stopie mam twarde guzki o średnicy około 1- 1,5 cm. Byłam u lekarza rodzinnego i dostałam skierowanie do laryngologa, reumatologa i deramatologa, a na wizyte musze czekać jeszcze długo. Lekarka rodzinna stwierdziła ze nie spotkała się ztakim czymś, więc musimy wszystko sprawdzić. Czy przypuszcza pan/pani co to może być? P.S Bolą mnie ostatnio kości, ale nie wiem czy to może być z tym związane. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 A czy te guzki mają łuszczącą się skórę? czy ktoś w rodzinie miał takie zmiany? Guzki są twarde ? Może to łuszczyca (łuszczyca zajmować może również stawy) albo inna choroba dermatologiczna. Najlepiej na początek iść do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi