Gość alek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Dzień dobry Lekarz stwierdził że mam na szyi dwa połączone ze sobą węzły chłonne (pakiet?). Na Usg oba mają ok 5 mm. Lekarz stwierdził że są prawidłowe, małe i że nawet jakbym chciał to żaden chirurg mi tego nie wytnie, a po 2 nie ma potrzeby. Jest to prawidłowa decyzją, skoro węzły są połączone tylko malutkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Skoro tak zadecydował lekarz oczywiście jest to prawidłowa decyzja. Tak małych węzłów nie leczy się. Zapewne to zwłókniałe węzły chłonne na skutek przebytego w przeszłości stanu zapalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 dziękuje bo naczytałem się o węzłach w pakietach i dlatego zapytałem skoro one są połączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi