Gość Arkadiusz Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Mam pytanie mam już 19 lat od młodych lat boli mnie żołądż jest to strasznie uciążliwe przy sciąganiu napletka i dotyku. Dotyk jest prawie nie możliwy ponieważ bul jest strasznie mocny... chciał bym wiedzieć co mam z tym robić bo dłużej nie zniose takiego stanu prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 To może być wynik stanu zapalnego, częstego dla takiej okolicy. Wtedy należy taki stan leczyć. Powodem dolegliwości może być również nadmierna wrażliwość miejsca, które wciąż chronione jest przed czynnikami zewnętrznymi, czyli przez napletek. Z czasem dolegliwość taka powinna sama ustąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkadiusz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 do kogo w takim przypadku mogę się zwrucic o pomoc ? i jak leczyć stan zapalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Idź do lekarza rodzinnego, on skieruje do urologa jeżeli będzie taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkadiusz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 a nie ma na to domowych sposobów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety trudno powiedzieć co może być przyczyną stanu zapalnego (infekcja grzybicza, bakteryjna?). Najlepiej w takiej sytuacji skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkadiusz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 dziękuje za rade ... a czy mozna się udać z tym do chirurga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkadiusz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 najgorzej martwi mnie to że co raz bardziej się nasila wszystko mianowicie występuje bul przy dotyku, strasznie drażniący pojawiły się niedawno jakieś białe krosteczki i jest ich co raz wiecej i w dodatku marszczy mi się żładż i jest to strasznie bolesne...Najgorsze jest to że sie czeka z nadzieją że problem sam ustąpi niestety nie. Widze że bez wizyty u lekaża sie nie obedzie... I radze wszystkim by nie czekali na to że samo przejdzie,bo potem może być gorzej jak w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi