Gość Magda Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam,rok temu miałam laparoskopie (usuwanie pęcherzyka żółciowego)i dzisiaj w miejscu cięcia trokarem odczuwam zgrubienie i ból przy dotyku ,ogólnie też przy energicznym ruchu.Czy możliwe jest że dopiero teraz wychodzi jakieś powikłanie??Przepuklina albo coś innego?bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Trudno mi określić bez badania co się dzieje. Radzę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. takie objawy mogą sugerować występowanie przepukliny w bliźnie pooperacyjnej. Chirurg po badaniu wyjaśni Pani co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bozena Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 mialam ponad 3 tyg laparoskopie pecherzyka zolciowego dzisiaj strasznie mnie boli brzuch poprawej stronie kolo rany w ktorej byl dren iwyzej czasamy tak zrywa ze trudno wytrzymac a zwlaszcza przy ruchu prosze mi poradzic co mam robic przestrzega diete i nic nie dzwigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi