Gość michał Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam. Jestem tydzień po wycięciu wyrostka metoda laparoskopowa, dziś mi wyciągneli szwy i mam takie pytanie, czy mogę już uprawiać seks? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Można, ale delikatnie. Po 2-3 tygodniach swobodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Szczecin Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam, mam pytanie czy po 8 dniach po wycieciu wyrostka metoda laparoskopowa moge uprawiać delikatny seks ? I kiedy będę mógł zacząć pic alkohol, zbliża się 18 koleżanki i nie wiem czy mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak, można uprawiać juz delikatny seks. Alkohol w rozsądnych ilościach też nie jest przeciwwskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Cześć, jestem miesiąc po operacji ale dwa tygodnie temu byłem wtórnie zszywany, moge uprawiać seks ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Hej, jestem 5 dni po wycięciu wyrostka robaczkowego, czy mogę już uprawiać seks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 witam jestem 9 dni po wycięciu wyrostka operacyjnie , i mam pytanie czy mogę już uprawiać seks ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mika Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ja dziś wyszłam ze szpitala po laparoskopowym wycięciu wyrostka (mija 3 doba po operacji- dzień operacji to doba zerowa) i tak delikatnie na boczku dało radę *) Wiadomo, -ile można mężowi kazać pościć :) Ale wszystko zależy od tego, jaki kto ma próg bólu i jak się czuje (ja mam bardzo niski próg odczuwania bólu, ale na szczęście jeszcze wtedy działał zastrzyk przeciwbólowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość desperejt Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 a czy można uprawiać sex przed operacją ? lub chociaż palcówkę ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim123 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam. Jestem po usunieciu wyrostka metodą laparaskopową. Jadę na samych płynach. Mimo to bardzo boli mnie brzuch i strasznie naciągają szwy. Za parę dni będę miała je zdejmowane. Moje pytanie jest takie czy po zdjęciu szwów będę mogła już normalnie jeść i współżyć z partnerem czy przeczekać jeszcze kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rada1123 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witam, Ja miałem wycinany wyrostek 01.05, a 03.05 już uprawialem sex owszem leżałem na plecach a partnerka na mnie, ale bólu nie było i żadnych problemów. Miałem ostre zapalenie woreczka robaczkowego i normalnie usuwany wyrostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi