Gość Monika Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Co oznacza: Naevus pig. cutis mammae sin.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Znamię barwnikowe skóry sutka lewego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alberto112 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam. Mam 16 lat i nie mogę ściągnąć napletka. Jest tylko małą dziurka przez którą wydalam mocz, ale nie mogę jej poszerzyć. Mam także dyskomfort w oddawaniu moczu. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam mam 16 lat. Mam problem. W stanie wzwodu nie mogę ściągnąć skóry z napletka a w stanie *spoczynku* schodzi normalnie. Miałem operacje na stulejkę. Teraz podczas wzwodu ta skóra wydaje się naprawdę ciasna. Co poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi