Gość joanna Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ostatnio stwierdzono u mnie tłuszczaka jamy bębenkowej lewej strony.co ja mam zrobic strasznie sie boje.a z bólem głowy nie daje rady żadne środki przeciw bólowe mi nie pomagają nie mogę normalnie funkcjonować.czy trzeba go usunąć?tylko jak??prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jeśli daje taki tłuszczak dolegliwości to należy go usunąć. Trzeba w tej sprawie udać się do laryngologa. On zadecyduje o dalszym postępowaniu. Zabieg niestety może być niebezpieczny, gdyż może zagrażać utratą słuchu na jedno ucho. Wszystko wytłumaczy laryngolog po badaniu i oceni wyników badań dodatkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi