Gość Misia Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Mój chłopak ostatnio skarży się na ból w okolicach moszny a dokładniej w miejscu rozdzielajacym jądra jest to niewielki dyskomfort ale przy tym od pewnego czasu nie dochodzi u niego do wzwodu przez co nasze doznania sexualne są żadne. Mam pytanie czy wstrzymywanie wytrysku a w rezultacie jego nie osiągnięcie moze być przyczyna bólu i braku wzwodu? Chłopak nie jest chętny do wizyty u specjalisty. Czy zażycie wspomagaczy do erekcji przyniesie skutek? Będę wdzięczna za poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Mam pytanie czy wstrzymywanie wytrysku a w rezultacie jego nie osiągnięcie moze być przyczyna bólu i braku wzwodu? - tak może się dziać Czy zażycie wspomagaczy do erekcji przyniesie skutek? - najpierw chłopak powinien skonsultować się ze spacjalistą urologiem, on po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie leczenia tego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi